Dag van de Schermtrainer

Vele dagen in het jaar is de schermtrainer bezig met het organiseren van clubtrainingen, het opleren en perfectioneren van schermers, het begeleiden van jong geweld in kleurloze sporthallen. De aandacht is altijd maar weer verdeeld tussen deze en gene, een gesprek altijd ingekort omdat een schermer op de piste moet begeleid worden of het tijd is voor een individuele les.

 

Maar, één dag in het jaar draait alles rond de trainers zelf! Een onthaal met ontbijt, de mogelijkheid tot een goed gesprek, en ook een bijscholing kan niet ontbreken...

Een overzichtje van wat er zoal te beleven viel de voorbije 6 edities van de Dag van de Schermtrainer vind je hier.

De zevende editie vindt plaats op zondag 10 mei 2020. Door de COVID19 maatregelen wordt het helaas een ingekorte versie:

  • in de loop van de week van 4 mei is er de publicatie van de gebruikelijke voorstelling van de sportkaderopleiding (wat deden we, en waar gaan we naartoe)

  • de dag zelf organiseren we een Zoom-sessie voor trainers, van 14u tot 16u, waar we in de eerste plaats iedereen de kans willen geven om van zich te laten horen. Wat zijn de besognes betreffende COVID19? Laat het ons weten bij je inschrijving!

Inschrijven doe je hier (Dag van de Schermtrainer 2020) , maar de Zoom link zal de dag zelf ook in de Facebook event gedeeld worden.