Kalender

Nieuw  op de kalender

4 april 2018: informatiezitting EK veteranen per ploeg

Beste leden van de Belgische schermwereld,

 

Kort geleden hadden we de eer jullie te kunnen aankondigen dat de organisatie van het Europese kampioenschap veteranen per ploeg aan België werd toegewezen. Deze kampioenschappen zullen plaatsvinden in mei 2020.

De Belgische kandidatuur schrijft zich in in het streven naar een grotere zichtbaarheid van de schermsport, zowel in België ,bij het grote publiek en de overheden, als op het internationale vlak waar het Belgische schermen niet altijd de zichtbaarheid krijgt die het verdient.

 

Dit initiatief is slechts een begin, we hebben de intentie om op de ingeslagen weg verder te gaan.

We zijn vast besloten van de organisatie van dit kampioenschap een succes te maken waar nog jaren zal over gesproken worden.

 

800 atleten ontvangen, 130 ploegen, honderden begeleiders, is geen klein bier. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig.

 

Of jullie nu al overtuigd zijn, of jullie liever eerst nog bijkomende informatie willen  bekomen, wij nodigen jullie alvast uit voor een informatiezitting die zal plaatshebben op donderdag 4 april om 20h00 in het “Centre sportif ADEPS de la forêt de Soignes”, Waversesteenweg 2057, 1160 Oudergem. In dit sportcomplex zullen trouwens ook de kampioenschappen plaatsvinden).

We zullen in grote lijnen voorstellen hoe we de organisatie willen aanpakken en vooral welke competenties we zoeken om ons daarin te ondersteunen.

 

We hebben er aan gehouden alle geledingen van de Belgische schermwereld op deze informatiezitting uit te nodigen, Nederlandstaligen, Franstaligen, schermers van hoog niveau tot en met zij die de eerste stapjes in de schermwereld zetten, trouwe supporters, ouders, trainers, sympathisanten, dit alles met het gezegde in het achterhoofd “Vele handen maken licht werk”.

 

Wij hopen jullie dan ook talrijk te mogen begroeten op 4 april.

Youtubekanaal​