Home E Nieuws E TEAMKLEDING “FENCING BELGIUM”

TEAMKLEDING “FENCING BELGIUM”

[

Geschreven door Mathias Huybens

17 november, 2022

Op verzoek van vele schermers en coaches om op internationale wedstrijden meer “UNIFORMITEIT” uit te stralen heeft de NTSC (Nationale Topsport Commissie) in samenwerking met L.S. Flocking een WEBSHOP geopend waarop een nieuwe “Fencing Belgium” kledinglijn te verkrijgen is: Webshop (company.site)

Deze lijn is geïnspireerd op het LOGO dat alle Belgische schermers internationaal al op de schermpakken dragen en is vrij te verkrijgen voor iedereen die internationale wedstrijden schermt. (Het is niet de bedoeling om deze kleding op nationale circuits te dragen). De items zijn voor iedere schermer (en coaches) zelf aan te schaffen via de webshop. Hou rekening met een levertijd van ongeveer 14 dagen.

Schermers die zich kwalificeren voor cadetten/junioren EK/WK krijgen een “EXCLUSIEVE” aanvulling op deze lijn. Voor de U23 en senioren die zich plaatsen voor de EK/WK zal gebruik worden gemaakt van de officiële BOIC kledinglijn.

Lees ook

Resultaten EK U17-U20 Napels

Resultaten EK U17-U20 Napels

Afgelopen dagen stonden de Europese kampioenschappen U17 en U20 op het programma in Napels. Team Belgium kwam met een selectie van 19 schermers op...

Lees meer

Onze partners