Laserschermen

Ben jij ook zo’n fan van Star Wars? Droom jij er ook van om een light sabre vast te nemen voor een episch gevecht in de galaxy? Schrijf je nu in bij één van onderstaande clubs en wordt een echte Jedi master!

  • SC Skirmjan – St-Truiden
  • SC Jarnac – Leopoldsburg
  • SC Vast Als Eik – Maaseik
  • Scherma Aalst
  • Schermacademie Wezowski – Berchem
  • SC Hallebardiers – Brugge

Wil je graag zelf een club starten of een internationaal erkend lightsabre coachingdiploma behalen, neem dan snel contact op en wie weet start jij wel met de volgende trainerscursus!
Wat?

In samenwerking met Ludosport International organiseert de federatie jaarlijks een opleiding tot instructeur laserschermen. Heb je interesse om het laserschermen te introduceren in jouw club of wil je simpelweg meer te weten komen over deze nieuwe discipline? Schrijf je dan zeker in!

Theorie

Vooraleer je van start kan gaan met de praktijkopleiding moet je eerst slagen voor een theoretisch gedeelte. Via e-learning (www.elearning.ludosport.net) kan je op je eigen tempo de cursus doornemen en zelfstandig het examen afleggen.

Praktijk

Na het correct afleggen van het theoretisch examen wacht er jou nog 6 fysieke lesdagen met een praktisch examen op de laatste dag. Veel fun, kennis en spelplezier verzekerd!

Kostprijs

De prijs voor de volledige opleiding bedraagt in 2021 €100. Op termijn zal de kostprijs voor deze opleiding €350 bedragen.

Voordelen

Met het laserschermen introduceert de Vlaamse Schermbond een volledig nieuwe discipline. Naast de extra promotie voor onze sport spreken we nieuwe doelgroepen aan die ook het bereik van jullie club laten toenemen.

Vragen over dit project? Neem contact op met  Mathias Huybens. 

mathias.huybens@vlaamseschermbond.be

Onze partners