Home E Nieuws E Bevragingen beleidsplan 2025-2028

Bevragingen beleidsplan 2025-2028

[

Geschreven door Mathies Debrabandere

25 januari, 2024

 

✍🏻 Opzet 

Op 10 september 2024 zal het nieuwe beleidsplan voor de periode 2025-2028 ingediend worden bij Sport Vlaanderen. We willen graag jullie ideeën en bedenkingen opnemen in het komende beleidsplan van de Vlaamse Schermbond, zodat we de komende vier jaar verder kunnen inspelen op jullie noden en behoeften. Het is van groot belang voor ons om de diverse functies binnen de clubwerking te betrekken. 

Om dit te bereiken, hebben we een korte bevraging opgesteld waarin we vragen om zo transparant mogelijk te antwoorden op de onderstaande vragen. We moedigen jullie aan om niet alleen de problemen te schetsen, maar ook eventuele oplossingen en ideeën vanuit jullie perspectief te delen. Op die manier kunnen we constructief aan de slag gaan met jullie input! 

Mogen wij jullie ook vragen om de vragen zo concreet mogelijk te beantwoorden zodat we een duidelijk beeld krijgen waar jullie naartoe willen? Dit is een win-win voor zowel jullie als voor ons aangezien we op die manier kunnen werken met duidelijke gegevens. Meerdere mensen binnen dezelfde club mogen deze bevraging ook invullen, dit is een strikt persoonlijk document. 

🖥️ Links

Schermers/ouders: https://forms.gle/PoHGi8BSnBhibHKr8

Trainers: https://forms.gle/QhgujD2z6UfiMzLw7 

Scheidsrechters: https://forms.gle/bGpxRo43m394RGTbA

Clubbestuurders: https://forms.gle/4k7tkSZZzkWsMxQV6

📅 Timing deadline Google Forms trainer

4 maart 2024 

❓Vragen 

Vragen en opmerkingen kunnen steeds via mail doorgestuurd worden naar marketing@vlaamseschermbond.be of mathias.huybens@vlaamseschermbond.be!

Lees ook

Resultaten WK U17-U20 Riyadh

Resultaten WK U17-U20 Riyadh

Afgelopen dagen stonden de Wereldkampioenschappen U17 en U20 op het programma in Riyadh, de hoofdstad van Saoedi-Arabië. Team Belgium kwam met een...

Lees meer

Onze partners